ZGOURIS.GR

Monte Napoleone αρώματα!

Η αγαπημένη μας εταιρεία Monte Napoleone δεν σταματάει να μας εκπλήσσει θετικά!
Εμπλούτισε την συλλογή της προσθέτοντας αρώματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
3 διαφορετικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε γούστο.

Imperiale στο λευκό μπουκάλι συναντάμε το λευκό πιπέρι με το πράσινο μανταρίνι και την αγκάλη του κίτρου, στεφανωμένα με άνθη παιώνιας και μανόλιας που στηρίζονται σθεναρά στο κεχριμπάρι, στο ξύλο κέδρου και στο σαντανόξυλο.
Μια ξεχωριστή αύρα αυτοπεποίθησης και χαρισματικότητας.

Προτεινόμενες ώρες : Ημέρα

Titanium στο κόκκινο μπουκάλι συναντάμε το απόσταγμα του πορτοκαλιού συνδυασμένο με την γλυκόπικρη μελωδικότητα του γκρέιπφρουτ και το φλογερό κόκκινο πιπέρι, με μία σταγόνα από την καρδιά του γερανιού, έδωσε πνοή σε μία σύνθεση που στηρίζεται στον αιωνόβιο κέδρο.
Μια αναζωογόνηση των αισθήσεων που αντλεί την δύναμη της από την ένταση του πικρού πορτοκαλιού και την ζεστασιά του ξύλου και μετουσιώνεται σε έναν πορφυρό μανδύα υπεροχής και σιγουριάς.

Προτεινόμενες ώρες : Νύχτα.

Ottimo στο μπλε μπουκάλι συναντάμε το περγαμόντο, την δροσερή παρουσία του lime με μερικές σταγόνες μήλου που εμπλουτίζονται από τις νότες του γερανιού, με την πρόσμιξη μιας essence γαρύφαλλου, λίγη κανέλα και την στιβαρότητα του μαονιού σε μία βάση από σανταλόξυλο, δέντρο ελιάς, ξύλο κέδρου και μία λάμψη κεχριμπαριού.
Μια ξεχωριστή αρρενωπή πρόταση για εσάς που θέλετε να γοητεύσετε και να δηλώνετε παρών, ακόμη και όταν θα έχετε αποχωρήσει…

Προτεινόμενες ώρες : Ημέρα & Νύχτα.

Δοκιμάστε τα και ξεχωρίστε!

Don’t Stop Here

More To Explore

Ανδρικό ντύσιμο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα παλτό;

– Πότε ανακαλύφθηκε; Όπως και με πολλά είδη ρουχισμού, έτσι και με το παλτό, είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε χρονικά το πότε πρωτοεμφανίστηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο