ZGOURIS.GR

4 κομμάτια που κάθε άντρας πρέπει να αποκτήσει αυτή την άνοιξη

Στον κόσμο της ανδρικής μόδας η πιο πετυχημένη συνταγή είναι η χρήση παλαιών τάσεων και στυλ για να επηρεάσουν την τρέχουσα και μελλοντική μόδα. Στις τελευταίες σεζόν αυτός είναι ο λόγος που έκανα ξανά την εμφάνιση τους τα sneaker, τα στενά παντελόνια και το grunge look.

Εδώ ξεχωρίζουμε 4 κομμάτια για τα οποία πρέπει να αφήσετε χώρο στη ντουλάπα σας.

–          Πουκάμισο με print :

 

Ένας εύκολος τρόπος για να ανεβάσετε το ανοιξιάτικο look σας. Τα έντονα χρώματα και σχέδια, τα καθιστά την καλύτερη επιλογή για να εκτοξεύσει το minimal look σας. Κάτω από ένα basic blazer ή το δερμάτινο jacket δίνει μία πιο ενημερωμένη εικόνα στο look σας.

Ωστόσο όταν ζεστάνει ο καιρός μπορεί να φορεθεί άνετα είτε με ένα jean είτε με ένα βαμβακερό chinos παντελόνι.

–          Ανοιξιάτικο jacket :

 

Είναι ώρα να βάλετε το χειμωνιάτικο μπουφάν σας στη ντουλάπα, καθ’ ότι η θερμοκρασία ανέβηκε και να το αντικαταστήσετε με ένα πιο ελαφρύ το οποίο θα σας επιτρέψει να είστε δροσεροί σε όλη τη διάρκεια της άνοιξης.

Ένα bomber jacket είναι ότι πρέπει για την εποχή. Ελαφρύ σαν υφή, θα σας επιτρέψει να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε περίσταση. Φορεμένο με ένα t-shirt  γίνετε πιο casual, ενώ συνδυασμένο με ένα πουκάμισο θα δώσει υπέροχο στυλ στο καθημερινό σας ντύσιμο.

–          Basic κομμάτια :

 

Δεν χρειάζεται όλα τα κομμάτια στη ντουλάπα σας να είναι πολύ έντονα ή πολύ μοδάτα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κάποια basic κομμάτια τα οποία συνδυάζουν αρμονικά με τα υπόλοιπα.

Ένα βασικό κομμάτι το οποίο ταιριάζει με τα πάντα είναι η μαρινιέρα. Με ένα στυλάκι λίγο ξεβαμμένο που θα την κάνει να ξεφεύγει από το κλασσικό, είναι ένα κομμάτι το οποίο θα χαρείτε όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φορεμένη κάτω από το bomber jacket, δίνει στο look σας έναν αέρα Γαλλικής Ριβιέρας. Το καλοκαίρι, τα δροσερά βράδια φοριέται και σαν ένα cool over.

Μερικά μονόχρωμα t-shirts είναι επίσης από τα κομμάτια τα οποία είναι απαραίτητα σε μία ντουλάπα. Μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα ιδιαίτερο παντελόνι και μία έντονη βερμούδα. Μπορούν επίσης να μπουν κάτω από ένα casual ανοιχτό πουκάμισο, τις πιο δροσερές μέρες.

–          Εύκολα παντελόνια :

 

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει εύχομαι να μην είστε από αυτούς που πετάνε αμέσως τα παντελόνια και φοράνε βερμούδες.

Όλα στον καιρό τους!

Καλό είναι να επενδύσετε σε δροσερά παντελόνια. Τα βαμβακερά παντελόνια με λεπτό πάχος υφάσματος, είναι ότι πρέπει για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Αν θέλετε να είστε άκρως μοδάτοι και σαφώς πιο δροσεροί, το μήκος μπορείτε να το ρυθμίσετε στον αστράγαλο. Από εδώ και πέρα που τα μποτάκια εξαφανίζονται από την καθημερινότητα μας και τη θέση τους παίρνουν τα πάνινα και τα sneaker το μήκος αυτό δίνει πολύ στυλ στο καθημερινό μας look.

Don’t Stop Here

More To Explore

Ανδρικό ντύσιμο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα παλτό;

– Πότε ανακαλύφθηκε; Όπως και με πολλά είδη ρουχισμού, έτσι και με το παλτό, είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε χρονικά το πότε πρωτοεμφανίστηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι

Ανδρικό ντύσιμο

Πως συνδυάζουμε Chelsea boots με 4 διαφορετικούς τρόπους;

Η ντουλάπα που διαθέτουμε όλοι, είναι περιορισμένη. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα παπούτσια μας. Είναι σημαντικό λοιπόν τα παπούτσια που θέλουμε να αγοράσουμε, να μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο