ZGOURIS.GR

5 Στυλιστικά τρικ που κάθε άντρας θα πρέπει να γνωρίζει

Η καθημερινότητα μας είναι δύσκολη. Από το να τα πηγαίνεις καλά με το αφεντικό σου, να πληρώνεις εγκαίρως το ενοίκιο σου ως το να είσαι γενικότερα ένας σοβαρός ενήλικας, είναι θαύμα το γεγονός ότι έχουμε χρόνο για ύπνο.

Το να δείχνουμε εμφανίσιμοι κοστίζει χρόνο και χρήμα. Κάναμε λοιπόν μία λίστα από τρικ και λεπτομέρειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε πάντα μοδάτοι και καλοντυμένοι χωρίς να σπαταλάτε παραπάνω χρόνο, χρήμα ή φαιά ουσία.

Γυρίστε τα μανίκια σας σα ναύτης

Προσπαθώντας να αντιγράψετε ένα στυλ, πολύ συχνά η λεπτομέρεια είναι αυτή που  το  κάνει επιτυχημένο ή αποτυχημένο.

Ένα λάθος μαζεμένο μανίκι, πέρα από το γεγονός ότι δίνει την αίσθηση πως είμαστε έτοιμοι να σκάψουμε, είναι άκρως ενοχλητικό γιατί γλιστρούν  συνεχώς τα μανίκια στους αγκώνες.

Ο σωστός τρόπος απαιτεί 4 βήματα :

Α. Ξεκινήστε με το μανίκι τεντωμένο και τη μανσέτα ξεκούμπωτη.

Β. Γυρίστε τη μανσέτα πάνω στο μανίκι μέχρι να γυρίσει ανάποδα.

Γ. Βεβαιωνόμαστε ότι η μανσέτα είναι ίσια χωρίς καμία τσάκιση.

Δ. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να διπλωθεί το μανίκι και να φτάσει στο ύψος που θέλετε.

Συνδυάστε τις κάλτσες σας. 

Όσο μικρές και αόρατες και αν είναι, μία ματιά σε μία ατυχή επιλογή, ακόμα και κάτω από ένα υπέροχο παντελόνι μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε στυλιστική προσπάθεια.

Για να είναι επιτυχημένοι οι συνδυασμοί σας, επιλέξτε κάλτσες οι οποίες απέχουν το πολύ ένα τόνο χρωματικά από τα παντελόνια σας.

Κάθε μέρα άλλο ρούχο.

 Όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία στολή είτε πρόκειται για καλό ντύσιμο είτε για σπορ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φοράμε τα ίδια ρούχα ( κυριολεκτικά τα ίδια) κάθε μέρα. Πέρα από την έλλειψη υγιεινής μειώνει και την διάρκεια ζωής των ρούχων μας.

Το να αφήσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια ή πουλόβερ μία ή περισσότερες μέρες αφόρετα τους επιτρέπει να απορροφήσουν την εφίδρωση και να στεγνώσουν σωστά.

Αν δεν το κάνετε τα παπούτσια σας θα χάσουν γρήγορα το σχήμα τους και η υπόλοιπη ντουλάπα σας θα αποκτήσει μία μυρωδιά η οποία θα είναι δύσκολο να απαλειφθεί.

Δοκιμάστε σωστά το πουκάμισο.

 Χρησιμοποιείστε την καρέκλα του δοκιμαστηρίου όταν αγοράζετε πουκάμισο. Ένα κουμπωμένο πουκάμισο που σας στέκεται καλά όταν είστε όρθιος, μπορεί να τεντώνει πολύ άσχημα όταν κάθεστε.

Φροντίστε το πουκάμισο να είναι άνετο όταν κάθεστε και να μη κινδυνεύει να πεταχτεί κανένα κουμπί.

Αποσυμφορήστε τη ντουλάπα σας.

Όπως σκέφτεστε πολύ για το τι νέο θα βάλετε στη ντουλάπα σας, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε για να αφαιρέσετε και ρούχα από αυτήν.

Το ξεκαθάρισμα των ρούχων διευκολύνει πολύ την διαδικασία του « τι θα φορέσετε την επόμενη μέρα».

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να το πετύχετε είναι η μέθοδος την ανάποδης κρεμάστρας!

Ξεκινήστε γυρνώντας όλες τις κρεμάστρες της ντουλάπας προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν φορέσετε ένα ρούχο και το ξανατοποθετήσετε στη ντουλάπα, φροντίστε ώστε η κρεμάστρα να κοιτάει στην αντίθετη πλευρά από όλες τις άλλες.

Μετά από μερικούς μήνες, κοιτάξτε τα ρούχα στις κρεμάστρες που δεν έχουν αντιστραφεί και χαρίστε τα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Don’t Stop Here

More To Explore

Ανδρικό ντύσιμο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα παλτό;

– Πότε ανακαλύφθηκε; Όπως και με πολλά είδη ρουχισμού, έτσι και με το παλτό, είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε χρονικά το πότε πρωτοεμφανίστηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο