ZGOURIS.GR

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!” add_button=”right” btn_title=”Αγοράστε τώρα ρούχα Brouback” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-bag” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fzgouris.gr%2Fproduct-category%2Fbrands%2Fbrouback%2F||target:%20_blank|”]Επιλέξτε τώρα τα είδη Brouback που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές με όλες τις πιστωτικές κάρτες, αντικαταβολή, αποστολή σε όλη την Ελλάδα και πληρωμή με δόσεις στο φυσικό μας κατάστημα.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Ρούχα Brouback στο κατάστημα Ζγουρής” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text css_animation=”appear”]Η εταιρεία κατασκευής Dipierre srl ιδρύθηκε το 1972 (αρχική ονομασία Paglia Lucia) από τον Salvatore De Pasquale..

Αρχικά η δραστηριότητα, της εταιρίας ήταν η παροχή υπηρεσιών σε γνωστές ιταλικές μάρκες, αλλά με την απόκτηση όλο και περισσότερης τεχνογνωσίας, έγινε σήμα. Η ποιοτική ανατροφοδότηση που έλαβε από αυτές τις συνεργασίες ενίσχυσε την επιχειρηματικότητα και τόνωσε την επιθυμία να προσφέρει στην αγορά τη δική της παραγωγή.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εταιρεία μας, που δημιουργήθηκε για να παράγει πουκάμισα για τρίτους κατάφερε σε λίγα χρόνια να γίνει ένα σημαντικό εμπορικό σήμα που παράγει τα δικά της πουκάμισα, ως αποτέλεσμα της εμπειρίας και του επαγγελματισμού που ωριμάζουν σε δεκαετίες εργασίας, σε ένα συνεχές μίγμα παράδοσης και καινοτομίας.

Τα πουκάμισα μας έχουν σχεδιαστεί για έναν δυναμικό και δραστήριο άνθρωπο, προσεκτικοί στην αναλογία ποιότητας και τιμής. Ο άνθρωπος που φοράει ένα από τα ενδύματά μας θα εκτιμήσει αμέσως την απαλότητα των υφασμάτων του και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Ένα χαρακτηριστικό που μας διακρίνει πάντα και μας έκανε γνωστούς στην αγορά ήταν η βούληση της διοίκησης της εταιρείας να παράγει εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Το Made in Italy είναι ένα θέμα που πάντα πιστεύαμε με πεποίθηση.

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ευελιξία μας, με τη βοήθεια μιας προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής. Είμαστε ένας συνεπής και αξιόπιστος συνεργάτης.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7070″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105128″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105201″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”105193″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105141″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105198″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο