ZGOURIS.GR

Brown is the new black

Όταν μιλάμε για το καφέ χρώμα στο ντύσιμο, αναφερόμαστε κυρίως στα παπούτσια και στη ζώνη. Για οτιδήποτε άλλο προτιμούμε άλλα χρώματα, όπως το μπλε ή το μαύρο. Το καφέ το αποφεύγουμε ως ξεπερασμένο. Αυτή τη σεζόν όμως το χρώμα αυτό επιστρέφει δυναμικά, καθώς όλοι οι σχεδιαστές το προτείνουν σε πάρα πολλά είδη ρούχων. Κοινώς είναι το νέο trend.

Πως το συνδυάζουμε όμως;

Ο πετυχημένος συνδυασμός έχει να κάνει με 2 παράγοντες.

–          Με ποια χρώματα ταιριάζει

–          Ποια υφάσματα αναδεικνύονται καλύτερα

Το καφέ έχει τόσους πολλούς τόνους, που κάποιος από αυτούς ταιριάζει σίγουρα με τα ρούχα της ντουλάπας μας.

Πέρα λοιπόν από το μπλε και το μαύρο, ένα καφέ παντελόνι μπορεί να δεθεί και με δερμάτινο το οποίο θα είναι 2 με 3 τόνους πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό.

Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να το φορέσετε με ένα κρεμ πουλόβερ.

Τα ρούχα που αναδεικνύονται περισσότερο με το καφέ, είναι το δέρμα, το σουέτ και το βαμβάκι.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν μία συλλογή από πανωφόρια, η οποία αποτελείται από μαύρο, μπλε και γκρι. Δεν υπάρχει κάτι λάθος ή κακό με αυτές τις επιλογές αλλά το να αγνοούμε τον πλούτο των άλλων χρωμάτων είναι στιλιστικά ανορθόδοξο. Το καμηλό και το καφέ ανεβάζουν το στυλ σας στο επόμενο επίπεδο.

Το καφέ είναι ένα κλασσικό αντρικό χρώμα. Μπορεί να αναβαθμίσει οποιαδήποτε εμφάνιση μας και να την κάνει στιλιστικά προχωρημένη.

Επίσης ένα καμηλό παλτό είναι πολύ ευέλικτο. Φορεμένο με ένα κρεμ ή μπλε πουλόβερ, είναι ότι πρέπει για casual look. Αντίθετα, με ένα γκρι κοστούμι, γίνεται σαφώς πολύ κομψή η επίσημη εμφάνιση μας.

–          Καφέ παντελόνι

Το παντελόνι αυτό είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί για jean ή το κλασσικό μπλε ή μαύρο chinos. Το μυστικό είναι στο πως να το συνδυάσεις.

Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι φέτος το καφέ είναι το καινούργιο μαύρο. Ωστόσο η εισαγωγή του χρώματος αυτού στη δική μας ντουλάπα χρειάζεται ένα έξυπνο μάτι. Φορώντας ένα ρούχο από πάνω ( π.χ. μπλούζα ή τζάκετ) στους τόνους του καφέ και συνδυάζοντας τα με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μπλε παπούτσι ως αντίθεση, μπορούμε να πετύχουμε ένα στιλιστικά άψογο αποτέλεσμα

–          Καφέ πουλόβερ

Το χρώμα αυτό, όσον αφορά τις μπλούζες και τα πλεκτά δεν προτιμάται. Αν όμως το ρούχο  είναι από μαλλί ή βαμβάκι καλής ποιότητας, αμέσως το ρούχο αποκτά μια πιο αριστοκρατική και trendy χροιά.

Το καφέ είναι το τέλειο χρώμα για το φθινόπωρο και το χειμώνα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα πουλόβερ στο χρώμα της σκουριάς μ’ ένα ξεβαμμένο jean και μποτάκια σουέτ. Επίσης μία πολύ καλή πρόταση είναι καμηλό πλεκτό με μαύρο jean και λευκό t-shirt. Ανανεώνουμε τη ντουλάπα και το στυλ μας χωρίς να ξεφύγουμε σε ακρότητες.

–          Καφέ δερμάτινο jacket

Το καφέ είναι το χρώμα που αναδεικνύει τις διαφορετικές υφές. Το δέρμα είναι το ιδανικό υλικό για να το αποτυπωθεί η χροιά και το σχέδιο του ρούχου.

Το καφέ jacket είναι από τα βασικά κομμάτια του φθινοπώρου. Σαν φρέσκια ματιά είναι ωραίο να το συνδυάσετε με μία ζιβάγκο μπλούζα, ένα chinos παντελόνι και μποτάκια.

–          Καφέ παπούτσια

Όταν επιλέγουμε να φορέσουμε καφέ παπούτσια, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο συνδυασμό που θα κάνουμε. Το καφέ χρώμα στα παπούτσια έρχεται πάντα δεύτερο μετά το μαύρο. Η πιο ασφαλής επιλογή στο υπόλοιπο outfit είναι το μπλε navy ή το γκρι, είτε παντελόνι είτε κοστούμι. Αν θέλουμε να γίνουμε πιο μοντέρνοι μπορούμε να συνδυάσουμε τα καφέ ή ταμπά παπούτσια μας με καφέ παντελόνι, αρκεί να προσέξουμε να απέχουν χρωματικά, ώστε να γίνεται αντίθεση.

Don’t Stop Here

More To Explore

Ανδρικό ντύσιμο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα παλτό;

– Πότε ανακαλύφθηκε; Όπως και με πολλά είδη ρουχισμού, έτσι και με το παλτό, είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε χρονικά το πότε πρωτοεμφανίστηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο