ZGOURIS.GR

Πως συνδυάζουμε Chelsea boots με 4 διαφορετικούς τρόπους;

Η ντουλάπα που διαθέτουμε όλοι, είναι περιορισμένη. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα παπούτσια μας. Είναι σημαντικό λοιπόν τα παπούτσια που θέλουμε να αγοράσουμε, να μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η ντουλάπα που διαθέτουμε όλοι, είναι περιορισμένη. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα παπούτσια μας. Είναι σημαντικό λοιπόν τα παπούτσια που θέλουμε να αγοράσουμε, να μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αυτός είναι ο λόγος που τα Chelsea boots είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Συνδυάζονται ποικιλοτρόπως, από τις πρωινές μας εμφανίσεις με το jean, ως τα βραδινά μας look με το σακάκι ή το κοστούμι μας.

Τα μαύρα είναι η πιο ευέλικτη επιλογή, αφού μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε χρώμα ή στυλ παντελονιού. Οι καφέ τόνοι ταιριάζουν καλύτερα με πιο ανοιχτόχρωμα jean.

1)      Εύκολο καθημερινό look.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευέλικτο σε καθημερινή βάση από τα μαύρα Chelsea boots. Συνδυάζοντας τα με ένα σακάκι σε γκρι τόνους και ένα απλό λεπτό πλεκτό σε λαιμόκοψη, μονόχρωμο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή, έχετε ένα σικάτο look το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Αν έχετε μεγάλη ποικιλία πλεκτών μπορείτε να προτιμήσετε ένα μοδάτο ημίπαλτο, με ένα chinos στενό παντελόνι και το αγαπημένο σας πουλόβερ. Το ζιβάγκο θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή.

2)      Casual

Αν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που επιτρέπει τις casual και πιο άνετες εμφανίσεις τότε το χρώμα που σας ταιριάζει είναι το καφέ. Αν βρείτε τις μπότες σε suede δέρμα, ακόμα καλύτερα. Το jean που τους ταιριάζει είναι κυρίως στους μεσαίους με ανοιχτούς τόνους του μπλε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πουκάμισο. Αν πάλι επιμένετε στο chinos παντελόνι, μπορείτε να το φορέσετε με ένα hoodie, για πιο casual αποτέλεσμα.

3)      Modern Rockstar

Αν επιθυμούσατε πάντα να αποκτήσετε το στυλ ενός Rockstar θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το μαύρο κομμάτι της αντρικής ντουλάπας. Το χρώμα αυτό είναι συνδεδεμένο με το Rockstar chic. Απαραίτητο κομμάτι το δερμάτινο jacket. Προσθέστε ένα πουκάμισο με έντονο print, ένα στενό jean και τις Chelsea boots και έχετε πετύχει το σωστό look.

4)      Σικάτο επαγγελματικό look

Τα τελευταία χρόνια το επαγγελματικό ντύσιμο έχει ευτυχώς απλοποιηθεί. Το υποχρεωτικό κοστούμι με την γραβάτα έχει εκλείψει. Έτσι λοιπόν μπορούμε να αποφύγουμε το μοκασίνι και να ζωντανέψουμε λίγο την εμφάνιση μας αντικαταστόντας το, με τα μαύρα Chelsea boots.

Συνδυάστε τα με ένα σικάτο chinos παντελόνι, κατά προτίμηση λίγο πιο κοντό για να αποφεύγεται η συσσώρευση υφάσματος στον ποδόγυρο. Συνοδεύστε το με ένα απλό λεπτό μάλλινο πουλόβερ και ένα basic πουκάμισο. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο formal, μπορείτε να αντικαταστήσετε το πουλόβερ με ένα σακάκι.

Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε οτιδήποτε φαρδύ και oversize. Οι γραμμές παραμένουν slim και στυλάτες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″]

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]
[/vc_column][/vc_row]

Don’t Stop Here

More To Explore

Ανδρικό ντύσιμο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε ένα παλτό;

– Πότε ανακαλύφθηκε; Όπως και με πολλά είδη ρουχισμού, έτσι και με το παλτό, είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε χρονικά το πότε πρωτοεμφανίστηκε. Πολλοί πιστεύουν ότι

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο