Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Επιλέξτε τώρα τα είδη Pepe Jeans που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, αντικαταβολή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Pepe Jeans στο κατάστημα Ζγουρής

Το 1973 δημιουργήθηκε από 3 αδερφούς. Τον Nitin Shah, τον Arun Shah και τον Milan Shah. Το πρώτο σημείο λιανικής πώλησης για τα ρούχα Pepe Jeans  ήταν ένας πάγκος στην αγορά του Portobello, στο Δυτικό Λονδίνο.

Πριν δημιουργηθεί η εταιρεία, ο Nitin Shah δούλευε σ’ ένα βενζινάδικο. Εκεί τον είδε ο Shantilar Parmar, ο οποίος είχε μία εταιρεία παραγωγής jean. Ο Shantilar Palmar πήρε τον Nitin από το βενζινάδικο για να δουλέψει σε αυτόν ως πωλητής  jean. Ο Nitin έμαθε όλη την διαδικασία παραγωγής jean, από το ύφασμα, τον τρόπο ραφής, τις πλύσεις και την συσκευασία, ως το marketing από τον Shantinal.
΄Ετσι τα 3 αδέρφια δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία, την Sholemay Ltd γνωστή ως Pepe Jeans. Συνεπώς η εταιρεία του Shantilar Parmar έφτιαχνε πλέον jean για τους 3 αδερφούς, οι οποίοι τα πουλούσαν σε πάγκους και σε άλλους λιανοπωλητές που γνώριζαν.
Το 1975 οι πάγκοι πώλησης έγιναν 4. Αυτοί περιλάμβαναν και την αγορά του Kensington, στην οποία πουλούσαν jean και πολλοί άλλοι που έγιναν αργότερα μεγάλοι χονδρέμποροι jeanwear.
Λόγω του γεγονότος οτί η Pepe μεγάλωνε συνεχώς, υποχρεώθηκε να ανοίξει το πρώτο της μαγαζί στο Kings Road του Λονδίνου και αργότερα στη Carnaby Street. Αγόρασε επίσης μία μεγάλη αποθήκη και γραφεία στο Avonmore Trading Estate.
Την δεκαετία του ’80 η εταιρεία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και έγινε από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές μάρκες.
Διάσημα συγκροτήματα όπως οι Smiths φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα της εταιρείας. Το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφημιστική εκστρατεία  της Pepe ήταν η Kate Moss.
Σήμερα τα ρούχα Pepe Jeans και τα υπόλοιπα είδη της εταιρείας τα βρίσκει κανείς σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Pepe Jeans είναι αυτή τη στιγμή ο κυρίαρχος παίχτης στο κομμάτι του premium jean και του casual wear, έχοντας κατακτήσει το ποσοστό του 25% της αγοράς.

ρούχα Pepe jeans
Ανδρική μπλούζα Pepe Jeans London
Ανδρικά παπούτσια Pepe Jeans London
Ανδρικό πλεκτό Pepe Jeans London
Ανδρικό παντελόνι Pepe Jeans London
Ανδρικό μπουφάν Pepe Jeans London