Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Επιλέξτε τώρα τα είδη Malagrida που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, αντικαταβολή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Πληρώστε και με δόσεις στο φυσικό μας κατάστημα.

Malagrida στο κατάστημα Ζγουρής

Η Malagrida είναι μία εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε από το πάθος της οικογένειας Malagrida για τον Ιταλικό σχεδιασμό και την κατασκευή.

Ο Fraco Malagrida , ο τωρινός πρόεδρος της εταιρείας, δημιούργησε στο Τολεντίνο, ένα προάστιο της Ματσεράτα, την πρώτη του συλλογή ρούχων το 1970.

Στη παρούσα στιγμή το σήμα έχει γίνει ταυτόσημο με την μόδα και την πρωτοπορία που γεννά η συνεχή στυλιστική αναζήτησή και η μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Με τη μέθοδο αυτή η Malagrida μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες του συνεχώς πιο προσεκτικού και απαιτητικού κοινού.

Τα παιδιά του Fraco Malagrida, η Sabrina και ο Enzo έχουν μπει πλέον στην επιχείρηση και έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης των νέων συλλογών.

Η στυλιστική πρόταση της Malagrida είναι ένα mens look με ιδιατίτερη προσοχή στο πλεκτό. Οι 2 προτεινόμενες προσεγγίσεις είναι : η πιο κλασσική και η urban sporty. Κάθε συλλογή σχεδιάζεται μετά από εντατική στυλιστική έρευνα, με αυστηρή επιλογή υφασμάτων και με λεπτομερή έλεγχο παραγωγής.

Ανδρικό πλεκτό Malagrida
Ανδρικό πλεκτό Malagrida
Ανδρικό πλεκτό Malagrida