Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Επιλέξτε τώρα τα είδη Colours & Sons που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, πληρωμή με δόσεις και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Colours & Sons στο κατάστημα Ζγουρής

Οι συλλογές μας είναι ξεχωριστές, γεμάτες χρώμα και κατάλληλες για καθημερινή χρήση. City looks εμπνευσμένα από τη φύση. Πολύχρωμα prints αναμειγνύονται με παραδοσιακά υφάσματα όπως το μαλλί και το βαμβάκι. Μοντέρνα κοψίματα συμπληρώνονται από υπέροχες λεπτομέρειες. Η Colours @ Sons δεν είναι μία μάρκα, είναι lifestyle. Αποδεκτά και φορεμένα από γενναίους τυχοδιώκτες ως τα casual αγόρια της πόλης.

Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα μας. Με πάθος, ομαδικό πνεύμα και αυθεντικότητα, σχεδιάζουμε ανεξάρτητα μοδάτα κομμάτια με τα υψηλότερα standard ποιότητας και στυλ. Το να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας ήταν πάντα ο στόχος μας και γι’ αυτό εργαζόμαστε συνεχώς. Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας!

Αυτό ήταν το «πιστεύω» μας από το ξεκίνημα της Colours & Sons το 2012. Ως το 2018 αναπτυχθήκαμε πλήρως και χαράζουμε τον δικό μας δρόμο στον τομέα της σύγχρονης μόδας. Εμπνευστείτε από το μοναδικό μας στυλ και τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Από την αρχή βάλαμε ως σκοπό τη δημιουργία μόδας για νέους άντρες. Δεν έχουμε ένα σοβαρό και αυστηρό στυλ αλλά έχουμε προσανατολιστεί στο πιο παιχνιδιάρικο. Είμαστε υπέρ του τέλειου συνδυασμού χρωμάτων και εφευρετικών print με μπόλικη αίσθηση του χιούμορ.

Ανδρικό πουκάμισο Colours&Sons
Ανδρικό πουκάμισο Colours&Sons