Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Επιλέξτε τώρα τα είδη Trussardi Jeans που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Trussardi Jeans στο κατάστημα Ζγουρής

Παπούτσια και ρούχα  Trussardi Jeans

Ο Όμιλος Trussardi ιδρύθηκε στο Μπέργκαμο από τον Dante Trussardi το 1911, ξεκινώντας από το εργοστάσιο παραγωγής και διανομής πολυτελών γαντιών. Μέσα σε λίγα χρόνια, οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και η συνεχής βελτίωση των τεχνικών δερμάτινης επεξεργασίας το κατέστησαν μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στη διεθνή αγορά αξεσουάρ, στο βαθμό που σύντομα έγινε επίσημος προμηθευτής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Από την αρχή, η Trussardi αποτελεί ένα παράδειγμα για την αριστεία, τη διακριτική πολυπλοκότητα, τον πειραματισμό και την καινοτομία.
Στα τέλη της δεκαετίας του ’60, στη μέση της παγκόσμιας αναταραχής που έπληξε την κοινωνία στον πυρήνα, ο εγγονός του Dante ανέλαβε την επιχείρηση. Ο Nicola Trussardi μετέτρεψε την Trussardi σε βιομηχανικό όμιλο, διαφοροποιώντας την γκάμα των προϊόντων της και εισερχόμενοι στους τομείς της ένδυσης και των πολυτελών αξεσουάρ. Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα του οποίου το στυλ θα περιλάμβανε κάθε πτυχή της ζωής, πάντα στοχεύοντας στα πολύ υψηλά πρότυπα. Το 1973, ο Trussardi έγινε ο πρώτος σχεδιαστής που υιοθέτησε ένα λογότυπο που αναγνώριζε όλα τα προϊόντα της: το Greyhound. Ένα σύμβολο ευελιξίας και ενέργειας, το Greyhound έφερε επανάσταση στο διεθνές σύστημα μόδας, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στα γούστα της εποχής με την πολυπλοκότητα, τη φινέτσα και τη μανιακή προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά ασυναγώνιστης ποιότητας.

Παπούτσια και ρούχα Trussardi
Με τη σταθερή ιταλική παράδοση της καλής τεχνικής, που πέρασε από γενιά σε γενιά, ο Nicola Trussardi σχεδίαζει, παράγει και εμπορεύεται βαλίτσες, τσάντες, είδη για το σπίτι και το γραφείο και δερμάτινα σακάκια σε συνεχώς μεταβαλλόμενα στυλ. Δημιούργησε φήμη στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο ως έμβλημα της ποιότητας. Στη δεκαετία του ’70, άνοιξε την πρώτη μπουτίκ Trussardi στο Μιλάνο (Via Sant’Andrea, το 1976 – ακόμα το κορυφαίο κατάστημα της μάρκας) και ο Όμιλος επεκτάθηκε για να εισέλθει σε κάθε ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά.

Μια συνεχής εξέλιξη Στη δεκαετία του ’80, η επιτυχία της Greyhound βοήθησε την Trussardi να μεταφερθεί σε ρούχα, ξεκινώντας τις πρώτες συλλογές της για άνδρες και γυναίκες. (Όπως τα αξιοσημείωτα γεγονότα στο Teatro Alla Scala και στην Piazza del Duomo), ενώ συνεργάστηκε με κορυφαίες ιταλικές επιχειρήσεις (όπως η Alitalia, η Garelli, η Agusta και η Alfa Romeo )
Με την πάροδο των ετών, η Trussardi συνδυάζει αρμονικά τη μόδα με το θέατρο και το ύφος με θέαμα, συνεργάζεται με το Teatro Piccolo του Μιλάνου και τον σκηνοθέτη Giorgio Strehler, ανεβαζοντας το Macbeth στη Ρωμαϊκό Αρένα στη Βερόνα.
Το 1986, η Trussardi άνοιξε το Palatrussardi, ένα νέο χώρο για συναυλίες και εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας που στεγάζουν αμέτρητες παραστάσεις, όπως η τελευταία συναυλία του Frank Sinatra στην Ιταλία.
Η Trussardi δημιούργησε ένα στυλ που καλύπτει κάθε στιγμή της ημέρας: ο όμιλος ξεκίνησε τις γραμμές Trussardi Jeans, Trussardi Home, Trussardi Baby, Trussardi Junior, Trussardi Eyewear και Trussardi Perfumes, συνδιάζοντας την κομψότητα με την ασυμβίβαστη ποιότητα. Στη δεκαετία του ’90, η Trussardi συνέχισε την πορεία της διεθνούς επέκτασης, στοχεύοντας κυρίως στις νέες αναδυόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής και ανοίγοντας νέες μπουτίκ single-brand στο Χονγκ Κονγκ (1992), στη Μόσχα (1993) Και Ταϊπέι (1994). Σε αυτή την περίοδο, οι εικόνες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διάδοση του στυλ Trussardi σε όλο τον κόσμο, με τη βοήθεια ορισμένων από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της διεθνούς φωτογράφησης, όπως οι Richard Avedon, Mario Testino, Michel Comte και Steven Klein. Η δέσμευση της Trussardi να εμπλακεί στο ευρύ κοινό – μια βασική αξία στον τρόπο ζωής του Trussardi – οδήγησε τον Όμιλο το 1996 να ανοίξει το Palazzo Marino Alla Scala, το πρώτο ναυαρχικό κτίριο στον κόσμο της μόδας, το οποίο στεγάζει όχι μόνο εκθεσιακό χώρο και μπουτίκ αλλά και καφέ, βιβλιοπωλείο και εστιατόριο. Αυτός ο ιστορικός χώρος στην Piazza della Scala παρουσιάζει τις πολλές όψεις του Greyhound, που ενσωματώνει τη διάκριση σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του.
Ο όμιλος Trussardi εξακολουθεί να διατηρεί τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης, αν και επεκτάθηκε για να ικανοποιήσει το ρυθμό και τον τρόπο ζωής της εποχής μας. Η τέταρτη γενιά της οικογένειας κατέχει τώρα τα ηνία της εταιρείας, με την Beatrice Trussardi ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο από το 2002, η Trussardi έχει μετατρέψει τον προσανατολισμό της ως μάρκας lifestyle σε καθημερινή προσπάθεια να αντιπροσωπεύσει την ίδια την ουσία της ιταλικής ποιότητας. Κάτω από την Beatrice Trussardi, ο Όμιλος ξεκίνησε την Trussardi 1911, μια νέα σειρά αξεσουάρ και ενδυμάτων για άνδρες και γυναίκες, που διατηρεί την παραδοσιακή στη κομψότητα, αλλά κινείται προς την πρωτοποριακή γλώσσα του σύγχρονου πολιτισμού και στυλ. Το Trussardi 1911 είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω ενός μοναδικού, επιλεγμένου δικτύου καταστημάτων. Παράλληλα με την Trussardi 1911, υπάρχουν δύο νέα εμπορικά σήματα, το Tru Trussardi και το Trussardi Jeans, αφιερωμένα στις ανάγκες της μητροπολιτικής ζωής. Ο πρώτος επικεντρώνεται στο αστικό επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ ο τελευταίος προορίζεται για τον ελεύθερο χρόνο. Μέχρι σήμερα η εταιρεία διαθέτει πάνω από τετρακόσια σημεία πώλησης στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική, η Trussardi είναι μια σταθερά εδραιωμένη, που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Με πρωτοβουλία της Beatrice Trussardi, ο Όμιλος έχει εντατικοποιήσει τη δέσμευσή του στον σύγχρονο πολιτισμό: στον κόσμο της τέχνης, μέσω του Fondazione Nicola Trussardi, νομαδικού ιδρύματος που φέρνει τέχνη στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, διοργανώνει εκθέσεις διεθνών καλλιτεχνών σε ιστορικούς χώρους και ορόσημο την πόλη του Μιλάνου. Στον κόσμο της κουζίνας, με το Il Ristorante Trussardi Alla Scala, ένα από τα καλύτερα προάστια της κουζίνας στην Ιταλία, το οποίο πρόσφατα πέτυχε μια αξιοσημείωτη βαθμολογία δύο αστέρων στον οδηγό Michelin.. Το 2009, ο Όμιλος Trussardi επαναπροσδιόρισε την έννοια του “ναυαρχικού κτιρίου” μέσω μιας μεγάλης διαρθρωτικής ανακαίνισης του Palazzo Trussardi Alla Scala, το οποία έχει γίνει ένα κέντρο πολιτισμών που εκφράζει την παράδοση της μάρκας. Το ισόγειο αυτού του κτηρίου στην Piazza della Scala διαθέτει πλέον μια ανοιχτή και ευέλικτη διάταξη που φιλοξενεί το πρώτο κατάστημα Conss Trussardi 1911

(αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, αλλά και αντικείμενα για το σπίτι), ένα χώρο αφιερωμένο στις παγκόσμιες φωνές της δημοσιογραφίας με βάση την εικόνα (μόδα, τέχνη, τρόπος ζωής γενικά) και το Café Trussardi, ένας πειραματικός χώρος που προσαρμόζει το καλό φαγητό στον φρενήρη ρυθμό της σύγχρονης ζωής.

Ανδρικό παντελόνι Trussardi Jeans
Ανδρικό πλεκτό Trussardi Jeans
Ανδρικό σακάκι Trussardi Jeans
Ανδρικό παντελόνι Trussardi Jeans
Ανδρικό πλεκτό Trussardi Jeans