ZGOURIS.GR

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Αγοράστε τώρα Lacoste από το ηλεκτρονικό κατάστημα.” add_button=”right” btn_title=”Αγοράστε παπούτσια Lacoste” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-bag” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fzgouris.gr%2Fproduct-category%2Fbrands%2Flacoste%2F||target:%20_blank|”]Επιλέξτε τώρα παπούτσια Lacoste καθώς και τα υπόλοιπα είδη  Lacoste που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές με όλες τις πιστωτικές κάρτες και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Lacoste στο κατάστημα Ζγουρής” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text css_animation=”appear”]Η Lacoste είναι μια εταιρεία υψηλής ένδυσης που ιδρύθηκε το 1933 και πουλάει ρούχα υψηλής ποιότητας, υποδήματα, αρώματα, δερμάτινα είδη, ρολόγια, γυαλιά και τα πιο γνωστά πουκάμισα του τένις.

Η εταιρεία αναγνωρίζεται πιο συχνά από το πράσινο λογότυπο του κροκοδείλου. Ο René Lacoste ίδρυσε την La Chemise Lacoste το 1933 με τον André Gillier, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρείας παραγωγής πλεκτών τότε. Άρχισαν να παράγουν το επαναστατικό πουκάμισο που ο Lacoste είχε σχεδιάσει και φορέσει στα γήπεδα τένις με το λογότυπο του κροκοδείλου κεντημένο στο στήθος. Εκτός από τα πουκάμισα του τένις, η Lacoste παρήγαγε πουκάμισα για γκολφ και ιστιοπλοΐα.

Το 1951, η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται καθώς διανθίστηκε από το “white tennis” και εισήγαγε μπλουζάκια. Το 1952, τα πουκάμισα εξήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαφημίστηκαν ως “το σύμβολο της κατάστασης του ικανότατου αθλητή”, επηρεάζοντας τις επιλογές ένδυσης της ανώτερης τάξης. Το σήμα μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’50, ο Bernard Lacoste συνεργάστηκε με τον David Crystal, ο οποίος την εποχή εκείνη διέθετε το Izod, για να παράγει ρούχα Izod Lacoste. Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους εφήβους που ονόμαζαν τα πουκάμισα απλά Izod.

Ενώ η ένωση ήταν τόσο κερδοφόρα και δημοφιλή, η μητρική εταιρεία της Izod Lacoste (David Crystal Co.) επιβαρύνθηκε με χρέη από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Όταν οι προσπάθειες να διαχωριστούν οι Izod και Lacoste για να δημιουργήσουν έσοδα δεν άμβλυνε το χρέος, η Crystal πούλησε το μισό της Lacoste πίσω στους Γάλλους και η Izod πωλήθηκε στον Van Heusen. Ωστόσο, ξεκινώντας το 2000, με τη μίσθωση ενός νέου σχεδιαστή μόδας Christophe Lemaire, η Lacoste άρχισε να αναλαμβάνει τον έλεγχο του εμπορικού σήματος και του λογότυπου της.
Επί του παρόντος η Lacoste επέστρεψε και πάλι στην ελίτ που είχε πριν από μια κρίση διαχείρισης μάρκας γύρω στο 1990.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7102″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105700″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”104014″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”103840″][vc_single_image image=”105354″][vc_single_image image=”103220″][/vc_column][/vc_row]

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο