ZGOURIS.GR

1. Παραγγελίες

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στo Zgouris e-shop, θα λάβετε e-mail που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Το e-mail περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας, καθώς και το συνολικό κόστος της.
Με την αναχώρηση της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, θα λάβετε e-mail με τον αριθμό αποδεικτικού της courier για το πακέτο που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε την παραγγελία σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

2. Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών ( Γενική Ταχυδρομική ) . Όλες οι παραγγελίες τα είδη των οποίων υπάρχουν σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών. Οι παραγγελίες εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Οι παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο ή Κυριακή, εγκρίνονται, προετοιμάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς ή με e-mail στα αντίστοιχα στοιχεία που τοποθετήσατε στο σύστημα.

Εντός Θεσσαλονίκης τα προϊόντα αποστέλλονται με ( Box Express ) . Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:00 παραδίδονται αυθημερόν Δευτέρα έως Παρασκευή. Μετά τις 13:00 την αμέσως επομένη.

3. Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας στο διανομέα ταχυμεταφοράς τη στιγμή της παραλαβής.

Πληρωμή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα μέσω της τράπεζας Eurobank

Ολοκληρώστε την πληρωμή σας κάνοντας χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών της τράπεζας Eurobank.

4. Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το Zgouris e-shop, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα. Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
Η μοναδική επιβάρυνση που θα έχουν είναι τα έξοδα αποστολής.

Διαδικασία επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής ειδών είναι η εξής:

• Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το Ζgouris e-shop τηλεφωνικώς (2310-271703) για να εγκριθεί η επιστροφή.

• Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στο Zgouris e-shop:

• Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

• Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.

• Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

• Το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς για να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν, είτε να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Σε οποιαδήποτε διαφορετική με τα παραπάνω περίπτωση το Zgouris e-shop διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας η οποία αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο αγοράς. Το Ζgouris e-shop δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

5. Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που η αγορά και πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός 7 (επτά) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο