ZGOURIS.GR

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!” add_button=”right” btn_title=”Αγοράστε ρούχα Daniel Hechter” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-bag” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fzgouris.gr%2Fproduct-category%2Fbrands%2Fdaniel-hechter%2F||target:%20_blank|”]Επιλέξτε τώρα τα είδη Daniel Hechter που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, αποστολή σε όλη την Ελλάδα πληρωμή με δόσεις στο φυσικό μας κατάστημα.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Daniel Hechter στο κατάστημα Ζγουρής” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text css_animation=”appear”]Ιστορία της εταιρείας Daniel Hechter

1960

Μόδα και Lifestyle: Ο Daniel Hechter έκανε την επανάσταση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής στη δεκαετία του 1960. Παντελόνια, κοστούμια, παλτά στρατιωτικού τύπου και σπορ ρούχα σε μια εποχή όπου τα ψηλά τακούνια κυριαρχούσαν. Ήταν ο Daniel Hechter που το 1962 πρώτος τα ανέδειξε στις πασαρέλες αρχικά και τα καταστήματα του Παρισιού στη συνέχεια.

Σπορ και κομψή μόδα δημιουργήθηκε  για τις χειραφετημένες γυναίκες. Ο Daniel Hechter σχεδιασε σακάκια που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με παντελόνια, με φούστες, με μπλούζες και πουκάμισα, δομημένα σύνολα και, trenchcoats.

Ο Daniel Hechter αφησε το σημάδι του στο στυλ μιας ολόκληρης εποχής. Και όχι μόνο στο χώρο της μόδας των γυναικών. Επίσης, όρισε ένα εντυπωσιακό ύφος στον κόσμο της μόδας των ανδρών, στο οποίο αφοσιώθηκε από το 1969 και μετά.

1970

Καινοτόμες ιδέες οδηγούν στην επιτυχία του Daniel Hechter. Αυτός ήταν που έκανε πρώτος τις πιο στυλάτες φωτογραφίσεις για τις διαφημιστηκές του καμπάνιες, με αποτέλεσμα την μεγάλη αύξηση των πωλήσεων.

Ο ίδιος ήταν ένας παθιασμένος λάτρης του αθλητισμού και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Έτσι το 1975 έγινε ο πρώτος σχεδιαστής μόδας που λάνσαρε τη δική του sportswear συλλογή. Πολύ πριν από άλλους σχεδιαστές, ήταν αυτός που ένιωσε τους άνεμους της αλλαγής να πνέουν πάνω από τη Δυτική ευρωπαϊκή κοινωνία της δεκαετία του 1970.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”7085″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”66703″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”69210″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]1980 και 1990

Η ένδυση έγινε μια έκφραση της στάση απέναντι στη ζωή, και τη μόδα έτσι ένα ζήτημα ζωής. Ο Daniel Hechter δημιούργησε ρούχα που αποπνέουν το πνεύμα του Παρισιού, την πρωτεύουσα της μόδας.

Το 1998, πούλησε την εταιρεία του στη Miltenberger Otto Aulbach GmbH, μια μακροχρόνια δικαιοδόχο στη Γερμανία. Η διοίκηση της εταιρείας έκτοτε βρίσκεται στη Γερμανία, ενώ το στούντιο σχεδιασμού παραμένει στο Παρίσι. Η ετικέτα του σχεδιαστή έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα, αλλά ατμόσφαιρά του είναι αμετάβλητη. Η μόδα για τον Daniel Hechter εξακολουθεί να είναι η γοητεία και η ευκολία με την οποία οι σχεδιαστές της παριζιάνικης μόδας απαντούν στις τάσεις της εποχής τους.

2009

Η Daniel Hechter κέρδισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της μόδας ενδυμάτων της Sunday Times Top Brands 2009.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”66693″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”65230″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”66688″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο