ZGOURIS.GR

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!” add_button=”right” btn_title=”Αγοράστε ρούχα Milestone” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-bag” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fzgouris.gr%2Fproduct-category%2Fbrands%2Fmilestone%2F||target:%20_blank|”]Επιλέξτε τώρα τα είδη Milestone που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, πληρωμή με δόσεις και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Milestone στο κατάστημα Ζγουρής” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text css_animation=”appear”]Στο θέμα του στυλ η δεκαετία του 90 ήταν γεμάτη από αντιφάσεις. Σ’ ένα σημείο όμως όλοι οι trendsetters συμφωνούσαν: Μη βγείς ποτέ από το σπίτι χωρίς το δερμάτινο jacket σου. Αυτή ήταν η αρχή της επιτυχίας για τη Milestone, η οποία συνεχίζεται ως σήμερα. Η Milestone είναι γνωστή ως μια καινοτόμα, μοδάτη εταιρία που δημιουργεί ευκολοφόρετα ρούχα για διεθνής καταναλωτές, οι οποίοι επιδιώκουν ποιότητα και τελειότητα στη καλύτερη δυνατή τιμή.

Από τα ’90 έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο κόσμο της μόδας. Το ίδιο έχει συμβεί και στη Milestone.Αυτό που παραμένει ίδιο είναι η δέσμευση για το τέλειο jacket και η αγάπη για το προϊόν. Η Milestone είναι σήμερα μια από τις πιο γνωστές εταιρίες jacket, τα πωλούνται στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Ρωσία, τον Καναδά και πολλές άλλες χώρες.

Όλα ξεκίνησαν το1994. Πέρα από τη γρήγορη ανάπτυξη των επόμενων χρόνων η Milestone παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές της, οι οποίες μένουν για πάντα: το καλύτερο παράδειγμα είναι το άψογο δερμάτινο jacket.

Δύο φορές το χρόνο η Milestone παρουσιάζει τις αντρικές και γυναικείες συλλογές στη βδομάδα μόδας του Βερολίνου. Το χαρακτηριστικό casual στυλ και η κομψότητα απευθύνεται σε μοδάτους άντρες και γυναίκες που ορίζουν το στυλ ανεπηρέαστοι από τις βραχυχρόνιες τάσεις της μόδας. Επιπρόσθετα από το μαλλί, τη γούνα και το ύφασμα η Milestone έχει αποδείξει ότι πρωτοπορεί και στο κομμάτι του δέρματος. Δημιουργημένα με άψογο σχεδιασμό και αίσθηση των τάσεων της μόδας αφήνουν αρκετό χώρο για το ανεξάρτητο στυλ των ιδιοκτητων τους. Όταν το ζήτημα είναι το σχέδιο, η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών η άψογη κατασκευή και παραγωγή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Milestone είναι από τους ηγέτες στην αγορά των  jacket. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι διαθέσιμα σε παραπάνω από 2500 καταστήματα σε 30 χώρες του κόσμου.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”28029″ img_size=”200×97″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”95336″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”95341″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”95337″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”95342″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο