ZGOURIS.GR

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!” add_button=”right” btn_title=”Αγοράστε ρούχα Four Ten” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-bag” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fzgouris.gr%2Fproduct-category%2Fbrands%2Ffour-ten%2F||target:%20_blank|”]Επιλέξτε τώρα τα είδη Four Ten που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, πληρωμή με δόσεις και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”FourTen στο κατάστημα Ζγουρής” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text css_animation=”appear”]Η φιλοσοφία της Fourten είναι η μετατροπή σημαντικών κομματιών της αντρικής ντουλάπας σε ποθητά αντικείμενα. Ένα ελκυστικό, φρέσκο και μοδάτο στυλ ρούχων για κάθε μέρα, που τους δίνει τη δυνατότητα να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ και τα καθιστά τέλεια για κάθε περίσταση.

Η Fourten είναι μια φίρμα που ενστερνίζεται τη τελευταία λέξη της μόδας και αναδημιουργεί τα βασικά αντρικά ρούχα με δημιουργικό αέρα δίνοντας τους μια μοντέρνα και σικάτη χροιά.

Πρακτικές και φρέσκιες εμφανίσεις που φέρνουν επανάσταση στο μοδάτο sporty-look, δημιουργώντας ένα casual στυλ: παντελόνια, τζιν και outerwear όλα φτιαγμένα στην Ιταλία. Μία εγγύηση υψηλής ποιότητας και ιδιαιτερότητας.

 

Στυλ

Η ασυμβίβαστη ποιότητα για όλα τα σχέδια, η προσοχή στη λεπτομέρεια του σχεδίου και η προσεκτική χρήση των καλύτερων υλικών με ειδικές τεχνικές είναι από τις βασικές αρχές.

Για ένα ζωντανό, casual και urban-cool στυλ στο οποίο προστίθεται η γρήγορη απόκτηση του προϊόντος και γίνεται ελκυστικό τους μοδάτους καταναλωτές.

Το παραδοσιακό Ναπολιτάνικο tailoring είναι προστιθέμενη αξία η οποία εκτιμάται βαθύτατα στη Ιταλία καθώς και στο εξωτερικό και συμπληρώνεται από μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Η Fourten είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης εμπειρίας στο tailoring συνδυασμένη με την εφευρετικότητα, την έρευνα και τον δυναμισμό.

Κάθε συλλογή είναι συνδυασμένη για τον τέλειο πολυάσχολο, δυναμικό και κοσμοπολίτη άντρα, ο οποίος ψάχνει για ρούχα τα οποία έχουν ένα διεθνές στυλ με έναν ιταλικό αέρα.

Οι συλλογές αντιπροσωπεύουν ανθρώπους που επιθυμούν μοδάτα προϊόντα, που γνωρίζουν πώς να συνδυάσουν τη γραμμή που τους ταιριάζει, το σχέδιο του υφάσματος, τη τελευταία λέξη της μόδας και το κατάλληλο fit. Είναι τα τέλεια ρούχα για έναν άντρα με δυναμική προσωπικότητα.

Η Fourten είναι σύμβολο της εκλεπτυσμένης μόδας, που είναι ταυτόχρονα απλά και στυλάτη[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”15096″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”105768″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”104125″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”103440″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”103425″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][vc_single_image image=”106468″ alignment=”center” style=”vc_box_outline” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row]

zgouris.gr

Συνήθως απαντά αμέσως

Γεια σας! Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο