Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Επιλέξτε τώρα τα είδη Dstrezzed που θέλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασφαλείς συναλλαγές, αντικαταβολή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Πληρώστε και με δόσεις στο φυσικό μας κατάστημα.

Dstrezzed στο κατάστημα Ζγουρής

Η ιδέα της μάρκας μας είναι χτισμένη γύρω από τους εργαζόμενους κύριους της δεκαετίας του 1950. Ήταν μέσα σε αυτό το διάστημα που τα πρώτα αφιερώματα σε ενδύματα αναψυχής εισήχθησαν και φοριούνται από όλους τους άνδρες. Οι κύριοι τότε ήταν συγκλονισμένοι από την αίσθηση της πολυπλοκότητας και της περιπλοκότητας που τους παρείχαν τα στοιχεία αυτά.

Θα θέλαμε να εξυπηρετήσουμε τους σύγχρονους άνδρες με ενδύματα που αντικατοπτρίζουν παραδοσιακά ανδρικά ρούχα σε συνδυασμό με σύγχρονες ανατροπές και λεπτομέρειες. Τα ρούχα μας πάντα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε οποιοδήποτε κοινό που θα βρεθείτε μέσα σας. Θα είστε πάντα το τέλειο παράδειγμα ενός γνήσιου ηγέτη που παραμένει κομψός και απλός δροσερός. Δεν έχει σημασία ποιες είναι οι περιστάσεις. Ξέρουμε τι αισθάνεσαι, καθώς είμαστε σαν πνεύματα.

Ο Dstrezzed αποτίει φόρο τιμής στους κυρίους του παρελθόντος και χαιρετίζει τους σύγχρονους ανθρώπους του 21ου αιώνα, αυτούς που εκτιμούν τα καλά πράγματα στη ζωή. Καλώς ήρθατε στην αδελφότητα των σύγχρονων κυρίων.